Nieuws

JC Crossroads Kaatsheuvel 2 februari 2019

We keren terug naar Kaatsheuvel. Naar het altijd gezellige JC Crossroads. Na het succes van de vorige editie samen met Diepenhorst gaan we dit nog eens dik overdoen. Natuurlijk samen met Diepenhorst. Dit belooft weer een waar feest te worden. Mis het niet!
Zaterdag 2 februari in J.C. Crossroads, Dreefseweg 80 Kaatsheuvel. Showtime: nnb

flyer, crossroads, kaatsheuvel, bon scotch, ac/dc tribute, 2 februari, diepenhorst

flyer, bon scotch, dc denims, spektakel asten, acdc tribute, if you want blood

’t Spektakel Asten 28 december

If You Want Blood, We've Got It!

Traditiegetrouw sluiten we het jaar af bij 't Spektakel in ons eigen Asten. Deze keer zijn we weer in het zeer prettige gezelschap van The DC Denims die op vakkundige manier een oerdegelijke set AC/DC knallers de kroeg in zullen slingeren. Bon Scotch zal deze avond afsluiten door het complete Live-album "If You Want Blood" uit te voeren, dit ter ere van 40-jarig jubileum van dit album. Zaterdag 28 december, 't Spektakel, Prins Bernhardstraat 44 Asten.
Aanvang 21:30 uur
Entree is gratis!

The Jack Eindhoven 22 december

Voor de 2e keer dit jaar gaan we naar Eindhoven. Wederom bij Café The Jack in Eindhoven. En het wordt een extra mooi feest want het is de verjaardag van Niek (uitbater van The Jack). Een extra reden om te gaan dus. Kom gezellig even langs om hem te feliciteren en te genieten van de rockmuziek van AC/DC die Bon Scotch ten gehore zal brengen.

Zaterdag 22 december, The Jack, Stratumseind 55 Eindhoven. Showtime: 21:30 uur

flyer, rockcafe, jack, eindhoven, bon scotch, ac/dc tribute, 22-12-2018

flyer, rocktober, klarenbeek, bon scotch, ac/dc, sleeer, slayer, kissterious, kiss, re-level, tribute, festival, 27-10-2018

Rocktober Klarenbeek 27 oktober

Deze hadden we al een hele tijd geleden vastgelegd maar nu mag ie dan officieel bekend gemaakt worden. We staan als afsluiter op Rocktober Klarenbeek! So, Let There Be Rock!!!

Op 27 oktober staat de groen-witte tent weer in het Dokter Blok plantsoen. Dat betekent Rocktober, het sfeervolle rockfestijn in Klarenbeek! De negende editie alweer. De rocktent is vanaf 16.00 geopend. De entree is € 10, toegang vanaf 16 jaar.

3 Tribute bands en een special act in een tent. Dat kan alleen maar een groot feest worden. Bon Scotch zal optreden als headliner.
Zaterdag 27 oktober, Rocktober festival, Dokter Blok Plantsoen, Dennenweg / Sparrenweg, 7382 BK Klarenbeek.
Aanvang: 16:00 uur
Showtime Bon Scotch: 23:00 uur

Little Devil Tilburg 29 september

Vorige keer zeiden we dit hierover:

Eén van de kleinste en tegelijk één van de grootste rock podia in Nederland waar al menig Rock/Metal band van nationale en internationale klasse ons voor gingen, is gevestigd in Tilburg. Het is nu aan Bon Scotch de beurt om aan deze Wall Of Fame toegevoegd te worden. Little Devil blinkt altijd uit in de beste bands op het podium in combinatie met een geweldige sfeer. Hadden we al verteld dat ze een riante bier en whiskey kaart hebben. Hier gaan we ons thuis voelen! Zorg dat jij er ook bij bent, dan maken we er een mooi feest van.

We komen hier dit jaar dan ook graag weer terug, want een mooi feest was het. Deze keer met onze eigen bassist Theodoor. Vorige keer had Max de eer om hier in te vallen. Nogmaals, zorg dat je er bij bent, want dit mag je niet missen. Entree is gratis.
Zaterdag 29 september, Little Devil, Stationsstraat 27 in Tilburg.
Showtime: 21:30 uur

flyer, little devil, tilburg, bon scotch, ac/dc, tribute

bonscotch, 100 optredens, animated gif, devil horns

BEDANKT

Het 100e optreden zit er op. Iedereen bedankt voor de support bij een van onze shows.
Wat begon als eigenlijk een eenmalig projectje is uitgegroeid tot wat we nu zijn. Zonder een enthousiast publiek en altijd tevreden bookers was dit nooit gelukt. Op naar de 200 zullen we maar zeggen.
Of het nu grote podia en festivals zijn of kleinere kroegen, Wij voelen ons overal thuis en dit heeft zijn weerslag op het publiek. De muziek lijkt dan ook tijdloos te zijn als we elke keer weer met veel plezier jong en oud zien genieten van onze shows. En als jullie genieten, dan doen wij dat ook.

RocKing, Café The Jack Eindhoven 26 april

RocKing 2018 presenteert dit jaar: RocKing Tribute @ The Jack
Alletwee de dagen brengen wij jullie pure Rock om de Hollandse hits te kunnen ontvluchten 😉

Koningsnacht:
Op donderdag zal koningsnacht in Café The Jack in het teken staan van Pearl Jam door Veul Jam en niemand minder dan Bon Scott AC/DC door Bon Scotch. Muzikanten die zich keer op keer al bewezen hebben op grote festivals, maar ook in de kleine zalen en er garant voor zullen staan om iedereen van een vette pot gitaren te voorzien. Die luchtgitaar in de lucht en gassssss er op!!!!
Pearl Jam (Veul Jam): 21:30
AC/DC (Bon Scotch): 23:00
Entree is gratis!
Donderdag 26 april in Café The Jack, Stratumseind 55, Eindhoven.

rocking, eindhoven, jack, koningsnacht, bon scotch, ac/dc tribute, veul jam

flyer, comeet someren, bon scotch, agitator, acdc tribute, 9 juni 2018, gratis entree

OJC Comeet Someren 9 juni

Op zaterdag 9 juni gaan we OJC Comeet weer eens plat spelen. Het is weer enkele jaren geleden dat we binnen in de Comeet hebben gespeeld. Deze keer gaan we dit samen doen met niemand minder dan Agitator. Het belooft dus weer een gezellig feest te worden. Dus pak je agenda en noteer deze datum alvast en mis dit niet. Wij hebben er weer zin in om in Someren te rocken! Gratis Entree. Wees op tijd want vol=vol.
Zaterdag 9 juni in OJC Comeet, Witvrouwenbergweg 20 Someren.

Deuren open: 20:30 uur
Aanvang: 21:30 uur
Showtime Bon Scotch: 23:15 uur

Dijkrock Rilland 14 april

Met veel plezier mogen we aankondigen dat we op het Dijkrock festival in het Zeeuwse Rilland staan. Dijkrock is al meer dan 25 jaar een begrip in Zeeland. Dus erg vet om in Zeeland aan de kust jullie omver te komen blazen met onze show.
Zaterdag 14 april Dijkrock, Grensweg 17 Rilland.
Aanvang: 15:00 uur
Showtime Bon Scotch: 21:00 uur

!!!Dijkrock Rilland 2018!!!
2 dagen feest aan de dijk met ons vertrouwde open podium vol aanstormend talent en Lock Stock die op vrijdag het publiek gaan vermaken. Voor de zaterdag hebben we de beste bands weten te strikken voor iedere smaak. We hebben wederom een gevarieerd programma gemaakt. Zoals jullie weten opent de winnaar van het open podium de zaterdag van het nieuwe jaar, en dat betekent dus dat Filthy McNasty jullie oren alvast klaarstoomt op zaterdag 14 april 2018 vanaf 15.00u. Hierna zullen Crazy Little Things (Queen), Whatever You Want (Status Quo), 5150 (Van Halen), Bon Scotch (AC/DC), Silverwolf (Judas Priest) en Nevermind Nessie de tent op z’n kop zetten.
Wij hebben er weer veel zin in en wij hopen jullie allemaal weer te zien dan maken er samen met jullie wederom een geslaagd festival van!

dijkrock, rilland, bon scotch, aankondiging

flyer, crossroads, kaatsheuvel, bon scotch, ac/dc tribute, 28 april, diepenhorst

JC Crossroads Kaatsheuvel 28 april

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en jawel... We keren weer terug naar Kets, zoals ze dat zelf daar in Kaatsheuvel zeggen. Zaterdag 28 april gaan we weer rocken in J.C. Crossroads. Dit keer samen met Diepenhorst in ons voorprogramma. Hell Yeah!!! We kijken er nu al weer naar uit.
Zaterdag 28 april in J.C. Crossroads, Dreefseweg 80 Kaatsheuvel.

Entree in de voorverkoop € 5,00, kaarten aan de deur € 8,00
Klik hier voor tickets.

Zaal open: 20:00 uur.
Showtime Bon Scotch: 22:45 uur.

Legends Of Rock Linschoten 3 maart

Op zaterdag 3 maart a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot concerthal omgebouwde Sporthal De Vaart in Linschoten voor een dynamisch live muziek spektakel met Metallica by Present Danger, AC/DC by Bon Scotch, Guns N' Roses by Slash N' Roses en Iron Maiden by Powerslave. Alle hits zoals o.a. Nothing Else Matters, Whole Lotta Rosie, Paradise City, The Number Of The Beast en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

Tickets voorverkoop: € 15,-
Early Bird-ticket: € 12,50 (beperkt beschikbaar)
Tickets dagkassa: € 20,-

Online Tickets

Op de dag van het event zijn er alleen kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa.

Sporthal De Vaart, Jacob Barneveldstraat 24 in Linschoten, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

flyer, monsters of rock, legends of rock, linschoten, bon scotch, ac dc tribute

flyer, lago beach, Zuelpich, zulpich, Zülpich, duitsland, deutschland, bon scotch, ac/dc tribute, 17 marz, beach rock

Lago Beach Zülpich (DE) 17 Maart

Net als in 2017 gaan we volgend jaar ook weer naar Duitsland. Op 17 maart zullen we weer te gast zijn bij Lago Beach in Zülpich. We zijn daar in 2017 zeer goed ontvangen en gaan daar met veel plezier weer terug. Het hoeft dus echt niet altijd een donkere naar bier stinkende uitgeleefde rockkroeg te zijn om er een vette rockshow neer te kunnen zetten. Lago Beach is daar het levende bewijs van.
Zaterdag 17 maart in Lago Beach, Cellitinnenweg 1 (Am Wassersportsee), 53909 Zülpich, Deutschland.
Showtime: 20:30 uur

Rockcafé Taste Groenlo 20 oktober

In 2016 hebben we een topavond gehad in een uitverkocht Rockcafé Taste Groenlo. Er werd direct gezegd dat er een vervolg zou gaan komen, en dat vervolg komt er nu dan ook. Echter moeten we daar nog wel een tijdje op wachten want vandaag is bevestigd dat het gaat gebeuren op zaterdag 20 oktober 2018!!!! Effe wachten dus......
Kun je echt niet wachten, kom dan gewoon ook naar één of meerdere van onze andere shows.
Let op! ALLEEN VOORVERKOOP (Dit ivm de verwachten drukte) €5,00 entree inclusief 1 consumptie. Wees er snel bij, want vorige keer was het binnen no-time uitverkocht.
Zaterdag 20 oktober (2018), Lievelderstraat 41, Groenlo.
Showtime: 22:00 uur

Dit is wat Taste zelf zegt:

Wij hoorden deze band in 2015 op PigPop in Beltrum. MY GOD, het was alsof Bon Scott was opgestaan uit zijn graf...........WAANZINNIG!!! Dus, we konden niet anders dan deze band boeken! Wij denken dat dit echt de beste ACDC tribute ever is, aan jullie of we hier in ons recht staan! In april 2016 stonden ze dus ook al in een uitverkocht Taste, en in 2018 gewoon weer!!! Lekkurrrrrrrr

rockcafe taste, taste, groenlo, bon scotch, acdc, ,tribute, coverband

flyer, muziekcafe, helmond, bon scotch, ac/dc tribute, dr rock, headbangers ball

Muziekcafé Helmond 17 Februari

It's a HeadBangers Ball

Een avond met 2 hele vette tributes van 2 hele vette bands!

BON SCOTCH
Bon Scotch geldt als dé AC/DC tribute band van dit moment die het oudere werk uit de tijd van zanger Bon Scott op een waardige manier vertolkt. Onder leiding van een charismatische leadzanger evenals de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving.
Met een show waarin alle klassiekers zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen, en een sound die werkelijk ongelofelijk dicht bij het origineel in de buurt komt is er voor de AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer in de 70’s te wanen dan met Bon Scotch.

DR. ROCK
Deze show met een pure Iron Maiden-tribute waarin het album Number of the Beast centraal staat, aangevuld met nog een aantal klassiekers van deze band.

Eind jaren negentig besloten drie enthousiaste muzikanten uit Beek en Donk om de muziek te gaan maken die ze zelf ook echt goed vonden namelijk: hardrock en heavy metal. Met covers van o.a.Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath, en Ronnie James Dio werden festivals, cafés, en concertzalen in de omgeving totaal geïndoctrineerd! Na een onderbreking van 5 jaar werd een 5e bandlid toegevoegd om weer te knallen als vanouds.

It's a HeadBangers Ball met DJ SJERRUF die deze avond verder aanvult met harde rock en heavy metal uit de jaren 70 en 80.

'Dus maak de nekspieren vast los, smeer je stembanden goed, en bereid je voor op een lekkere set met louter klassiekers.'

Tickets à € 6,- aan de bar / deur / ticketmaster
Early bird tickets à € 4,- (alleen via ticketmaster)
https://www.ticketmaster.nl/event/208405
Aanvang: 22:00 uur
Showtime Bon Scotch: ± 23:30 uur

Beste wensen voor 2018

Het jaar zit er weer op voor Bon Scotch. We hebben ons laatste optreden voor 2017 er weer opzitten. Het was weer een mooie afsluiter in 't Spektakel in Asten. 2017 is weer een mooi jaar geweest om op terug te kijken. Nu op naar 2018 waar ook weer mooie optredens in het verschiet staan. Hierover binnenkort meer. Iedereen bedankt voor het bijwonen van onze optredens en tot ziens bij onze nieuwe optredens. Allemaal de beste wensen voor 2018. Maak er iets moois van.

kaart, bon scotch, ac/dc tribute, acdc, ac dc coverband, feestdagen, 2018

masters of metal, uden, de pul, 2017, bon scotch, ac/dc tribute

Masters Of Metal, De Pul Uden 18 November

Op zaterdag 18 november vindt het Masters of Metal plaats. Dit jaarlijkse festival wordt georganiseerd door Metallica tribute The Unforgiven. In 2013 waren wij van Bon Scotch in de line-up opgenomen om Uden en omstreken kennis met ons te laten maken. Nu 4 jaar later gaan we er nog een schepje bovenop doen om dit geweldige festival als headliner te betreden.
Kom er met z'n allen een gezellige dag van maken. Aan de line-up zal het zeker niet liggen.
Wij hebben er weer zin in!
Zaterdag 18 november, De Pul, Kapelstraat 13 Uden.
Aanvang: 14:30 uur
Showtime Bon Scotch: 23:15 uur
UPDATE: Vanwege uitvallen door ziekte wordt Megaseth vervangen door Powerslave.

The Rocking Bull Antwerpen 11 november

Dit is zo'n tent waar je niet omheen kunt als je in Antwerpen komt.
Of het nu is om hét album te scoren waar je al jaren naar op zoek bent of om het biertje te scoren waar je al jaren naar verlangt. Daarnaast organiseren ze ook evenementen.
The Rocking Bull is dus alles in één. Zeg maar gerust een soort Hard-Rock heaven. Een begrip in Antwerpen. Dit is dus zo'n plek waarvoor we weer graag de grens gaan oversteken. En we hebben er weer veel zin in om voor onze zuiderburen een vette AC/DC tribute- show neer te gaan zetten.
Zaterdag 11 november, The Rocking Bull, Sint Katelijnevest 52, 2000 Antwerpen, België.
Showtime: 20:00 uur

the rocking bull, antwerpen, belgie, bon scotch, acdc, ,tribute, coverband

De Teerkamer Woudrichem 30 September

Net na onze welverdiende vakantie kunnen we er meteen weer volle bak tegenaan.
Dit in Schenkerij De Teerkamer. Op 30 september gaan de deuren daar om 22:00 open waarna we 3 sets van onze AC/DC 70's show zullen vertonen.
Wij zijn er klaar voor, jullie ook? We hebben er weer zin in!
Entree: €5,- Tickets verkrijgbaar via: yourticketprovider
Zaterdag 30 september, De Teerkamer, Vissersdijk 35 Woudrichem.
Showtime: 22:00 uur

Café ’t Spektakel Asten 17 december

Vanwege de vele vragen wanneer we weer eens in 't Spek komen spelen.
Bij deze; in december zijn we weer van de partij. We gaan er samen met jullie weer een geweldige afsluiter van het mooie jaar van maken.
Vorig jaar zeiden we al dat we hier misschien een traditie van moesten gaan maken om ons jaar af te sluiten in onze "thuiskroeg".
Kom met z'n allen er weer een schitterend feest van maken, dan maken we hier wellicht wel een vaste traditie van. Tot dan!
Zondag 17 december in Café 't Spektakel, Prins Bernhardstraat 44 Asten.
Showtime: 18:00 uur

flyer, spektakel, asten, bon scotch, ac/dc tribute, acdc

flyer, oktober metal fest, wijhe, capellenborg, bon scotch, ac/dc tribute

Oktober Metal Fest Wijhe 14 Oktober

Deze stond al een tijdje op ons lijstje maar nu hebben 'm dan echt binnen gehaald. Door een samenloop van omstandigheden was dat helaas niet eerder gelukt maar nu staan we er dan gelukkig toch.
Het inmiddels voor het 6e jaar georganiseerde Oktober Metal Fest Wijhe, waar al diverse andere AC/DC tribute bands ons voor gingen, is het nu onze beurt om deze editie af te sluiten. Houdt onze website en Facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen hierover. Maar één ding is zeker, 14 oktober zal Bon Scotch daar de grondvesten doen schudden!!! Dit samen met Fan Halen en Vet Zeppelin.
Entree: €12,50 Tickets verkrijgbaar via: MGTickets
Zaterdag 14 oktober, Capellenborg Theater, de Lange Slagen 29 Wijhe.
Aanvang: 20:00 uur
Showtime Bon Scotch: 23:00 uur

Nirwana Lierop 7 Oktober

Onlangs speelde we onze enige thuiswedstrijd van dit jaar tot nu toe in OJC Jonosh. Voor wie dat gemist heeft komt er nu een herkansing. Na onze welverdiende vakantie spelen we, op 7 oktober, weer op eigen bodem. Want Bon Scotch heeft zowel Astense als Lieropse roots. En waar zouden we dat dan beter kunnen doen dan in OJC Nirwana Lierop.
En voor het voorprogramma hebben ze bij Nirwana de allerbeste Volbeat tribute voor jullie geregeld. Namelijk 16 Dollars.
Dat wordt dus weer een vet knalfeest!
Meer info en tickets vind je hier op de website van Nirwana.
Zaterdag 7 oktober, Meervensedijk 4 Lierop.
Aanvang 20:30 uur
Showtime Bon Scotch: 22:30 uur

flyer, nirwana, lierop, bon scotch, ac/dc tribute, nirwana lierop, volbeat, 16 dollars

flyer, jonosh, asten, heusden, bon scotch, ac/dc tribute, angus

Heusden kermis, OJC Jonosh 10 juni

Rocken tijdens de kermis in Heusden bij de Jonosh. Voor al die mensen die altijd vragen; "wannir speulen gellie wirrus in de bùùrt!"
Antwoord: op 10 juni dus. Dit samen met Vernon, en de entree is nog gratis ook. Dus kom er met zijn allen een gezellige kermis van maken in Heusden en breek de tent niet helemaal af. Tot dan.
Quote: "Je bent nooit te oud om naar een jongerencentrum te gaan"
Zaterdag 10 juni, O.J.C. Jonosh, Vorstenmansplein 10, Asten-Heusden.
Aanvang 21:30 uur
Showtime Bon Scotch: 23:00 uur

Sluisrock Hansweert 20 Mei

Zeer vereerd zijn we om te kunnen melden dat Bon Scotch het eerste lustrum van Sluisrock zal gaan afsluiten. Dit oergezellige Zeeuws festival wordt gehouden in Hansweert aan de Scheldemond. Vanaf 15:00 gaat het daar los tot diep in de nacht. Met zo'n line up mag je dit festival niet missen. Houdt de website www.sluisrockhansweert.nl en de Facebook-pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.
Zaterdag 20 mei, Scheldemond 1 Hansweert.
Showtime Bon Scotch: 23:30 uur

sluisrock, festival, hansweert, zeeland, bon scotch, ac/dc tribute

flyer, lago beach, Zuelpich, zulpich, duitsland, deutchland, bon scotch, ac/dc tribute

Lago Beach Zülpich (DE) 19 Mei

Al eerder ging Bon Scotch op pad om zalen en festivals "onveilig" te maken in het buitenland. Na België en Noorwegen is nu ook Duitsland aan de beurt. We vinden het dan ook te gek om ons territorium weer een stukje uit te breiden. Het is algemeen bekend dat onze oosterburen wel van een goed stukje rockmuziek houden en dit dan ook nog overduidelijk uitdragen. Dus dat gaat helemaal goed komen.
Op 19 Mei gaan we de grens over richting de Duitse Eifel om een volledige show neer te zetten in de Lago Beach te Zülpich. De Lago Beach is een prachtige locatie gelegen aan het water om wat te badderen, eten of relaxen. Yeah right, maar niet als wij er zijn!
Ook Nederlanders zijn welkom, dus als je zin hebt... Combineer het met een weekendje weg in de Eifel en je hebt een topweekend. Vrijdag 19 mei in Lago Beach, Cellitinnenweg 1 (Am Wassersportsee), 53909 Zülpich, Deutschland.
Showtime: 20:30 uur

Meierijstad Music Festival 13 mei

Meierijstad Music Festival 2017 is ontstaan vanuit het sinds 1995 gehouden muziekfestival “Oldies Back on Stage”. Ze programmeren diverse muziekstijlen zoals pop, rock, blues, country, soul en disco. Altijd live gespeeld door de beste (tribute)bands. De bezoekers liggen in de leeftijdscategorie 30 t/m 70 jaar. Het motto is: Kroeg, bier, vrienden en goeie muziek!
Moet goed komen toch, in het gemoedelijke Brabant. Wij kijken er natuurlijk weer naar uit om in ons eigen Brabantse land te spelen. Ze hebben 3 stages. Wij spelen als afsluiter op stage 2.
Kijk voor meer info of tickets op www.meierijstadmusicfestival.nl
Tot dan. Zaterdag 13 mei. Partycentrum Van Haandel, Hertog Janplein 20 Erp. Deuren open: 20:00 uur. Showtime Bon Scotch 00:30 uur

flyer, meijerijstad, music festival, erp, bon scotch

flyer, monsters of rock, veeningen, tribute, oldtimerock, bon scotch

Monsters Of Rock Veeningen 25 maart

Monsters of Rock is de jaarlijks Tribute to M.O.R in Veeningen waar heel Veeningen en omstreken naar uit kijkt.
We zien er dan ook erg naar uit om naar Drenthe af te reizen en daar een vette show neer te zetten. Dit samen met Snaggletooth (Motörhead tribute) en Dolphins Cry (Live tribute).
De voorverkoop is van start. De Oldtimerock concerten, beter bekend als feest bij Loonbedrijf de Gorter of feest bij Theo in de schuur zijn geliefd vanwege de gemoedelijke en laagdrempelige sfeer. Dit mag je niet missen. Zorg dat je tijdig een kaartje scoort.
Zaterdag 25 maart in Loonbedrijf de Gorter , Bloemberg 36 Veeningen.
Showtime Bon Scotch: 00:00 uur

Little Devil Tilburg 24 maart

Eén van de kleinste en tegelijk één van de grootste rock podia in Nederland waar al menig Rock/Metal band van nationale en internationale klasse ons voor gingen, is gevestigd in Tilburg. Het is nu aan Bon Scotch de beurt om aan deze Wall Of Fame toegevoegd te worden. Little Devil blinkt altijd uit in de beste bands op het podium in combinatie met een geweldige sfeer. Hadden we al verteld dat ze een riante bier en whiskey kaart hebben. Hier gaan we ons thuis voelen! Zorg dat jij er ook bij bent, dan maken we er een mooi feest van. Vrijdag 24 maart, Little Devil, Stationsstraat 27 in Tilburg. Showtime: 21:30 uur

flyer, little devil, tilburg, bon scotch, ac/dc

holly's, eibergen, bonscotch, tribute to AC/DC

Café Holly’s Eibergen 4 Maart

Al enkele keren eerder stonden we in de Achterhoek. En van de Achterhoek weten we dat het daar altijd feest is dus logisch dat we daar graag weer naar toe gaan. Zaterdag 4 maart gaan we daar wederom een feestje bouwen, nu in Café Holly's.
Misschien is de een of de andere nog wat brak van de Carnaval maar hoe dan ook, wij zijn weer klaar om te gaan vlammen in Café Holly's Eibergen. Of zoals ze dat daar zeggen, Hatseflatse!!!
Zaterdag 4 maart, Café Holly's, J.W. Hagemanstraat 2a in Eibergen.

Tributenight JC Crossroads 18 februari

Op 18 februari gaat Bon Scotch samen met The Covernant  een dik vet rockfeest neerzetten met de tributenight in J.C. Crossroads te Kaatsheuvel. Een avond die je niet mag missen als (hard)rock en/of metalfan. En zeker niet als je ook nog eens van de goede oude AC/DC houdt.
Crossroads is een jongerencentrum in Kaatsheuvel en is een aantal jaar geleden ontstaan door de fusie van de twee voormalige jongerencentra Alcatraz en KWJ. Het streven van het jongerencentrum is om diverse activiteiten te organiseren voor en door jongeren. Denk hierbij aan disco-avonden, live-concerten etc. voor jongeren van allerlei verschillende leeftijdsgroepen.
Daarnaast staan ze bekend om hun geweldige live avonden waar de beste tribute- en coverbands optreden.
Wij hebben er in ieder geval veel zin in.
Hopelijk tot dan!! Zaterdag 18 februari J.C. Crossroads Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel. Deuren open: 20:00 uur

flyer, jc crossroads, kaatsheuvel, tributenight, bon scotch, ac dc tribute

2017 vuurwerk

De beste wensen voor 2017

Als eerste willen we iedereen het allerbeste wensen voor 2017. We gaan er gewoon weer een vet rockend jaar van maken. Inmiddels zijn we druk bezig met allerlei optredens te boeken en binnenkort gaan we weer eens de grens over. Het eerste optreden voor Bon  Scotch in Duitsland wordt een feit waar we jullie snel meer over laten weten.

Iedereen bedankt voor 2016!

Inmiddels hebben we het laatste optreden van 2016 gedaan in café 't Spektakel samen met The DC Denims. En dat was me toch een spektakel!!! Dit was werkelijk een mooie jaarafsluiter op eigen bodem. 2016 was weer een top jaar voor Bon Scotch met vele hoogtepunten. Niet alleen het aantal optredens is toegenomen maar zeker ook de grootte van deze optredens om maar eens even een Dicky Woodstock als voorbeeld te nemen. Maar ook heel veel andere festivals, zalen en kroegen hebben ervoor gezorgd dat we weer verder zijn uitgegroeid. Natuurlijk willen we iedereen bedanken die ons weer hebben gesupport. Het doet ons deugt om zoveel mensen te zien genieten van onze shows. Enorm bedankt en hele fijne feestdagen gewenst en hopelijk weer tot volgend jaar!!!

Bon Scotch, Comeet, Outdoor, Someren, AC/DC tribute

bonscotch_spektakel_2016

AC/DC Overdose Asten 10 december

Bon Scotch gaat samen met The DC Denims een avondvullende show verzorgen waarin alle AC/DC knallers uit het hele tijdperk van deze legendarische band aan bod komen. Iets wat een Die-hard AC/DC fan zeker niet mag missen.
Dit beloofd een waar spektakel te worden, een geweldige eindejaarsafsluiting voor Bon Scotch op eigen bodem. Terugkijkend op een fantastisch jaar, en vooruitblikkend naar 2017.
We hebben er veel zin in om samen met The DC Denims en jullie hier een onvergetelijke avond van te maken. Be there...
Zaterdag 10 december in Café 't Spektakel, Prins Bernhardstraat 44 Asten.
Showtime: 21:30 uur

Café Den Heilige Cornelius Roermond 25 november

Ook op de kleinere podia kunnen we een prima show verzorgen want ook daar kun je gewoon vet rocken. Wil je een intieme show meemaken, dan is dit je kans. Deze keer gaan we dat doen in een café met een wel heel aparte naam, Café Den Heilige Cornelius. Vrijdag 25 november. Zwartbroekplein 6 Roermond.
Showtime: 21:00 uur

20162710_cornelius_small

20160920_comeetoutdoor

Comeet Outdoor Someren 22 oktober

Voor de tweede keer wordt bij OJC De Comeet Someren, Comeet Outdoor gehouden.
Tenminste, niet helemaal Outdoor want het is in een tent. Dus voor het weer hoeven we niet te vrezen, hooguit voor rijkelijk vloeiend bier! Zaterdag 22 oktober, OJC De Comeet Witvrouwenbergweg 20 Someren.
Showtime Bon Scotch: 19:45 uur

Nirwana Dronten 15 oktober

Als we hier in onze eigen omgeving het hebben over Nirwana dan denken we automatisch aan Lierop. Dit keer hebben we het over een heel ander Nirwana en kunnen we maar beter even de "Tom Tom" raadplegen hiervoor. Want deze Nirwana ligt namelijk in Dronten. Dat scheelt toch zo'n kleine 200 km. Ook daar zijn we gevraagd om een dikke vette set AC/DC neer te komen zetten. Deze uitdaging gaan we natuurlijk met vol enthousiasme tegemoet. Dit optreden is al op zeer korte termijn namelijk Zaterdag 15 oktober, JKC Nirwana Educalaan 39b in Dronten.
Showtime: 21:00 uur

20160920_nirwanadronten

20160920_strooipop

Strooipop Geffen 1 oktober

Na een dik vet optreden op het Dicky Woodstock festival is het nu tijd voor vakantie. Geert en Theodoor gingen ons al voor, die voor dit optreden vervangen werden door Ronald en Max. Die dat overigens op een voortreffelijke manier hebben gedaan. Na de vakantieperiode zijn we terug en beginnen we meteen weer met een andere knaller. Op zaterdag 1 oktober staan we op Strooipop in Geffen waar we er weer een ongelooflijk spektakel van gaan maken want Marcel, onze vlammende doedelzakspeler, zal deze show weer een extra boost gaan geven. Zaterdag 1 oktober. Festivalterrein Molen de Vlijt in Geffen. Het adres voor navigatie is Groenstraat 19, Geffen. Ben je in de buurt? Volg dan de borden.
Showtime Bon Scotch: 23:30 uur

Dicky Woodstock Steenwijkerwold 6 augustus

Met gepaste trots kunnen we melden dat we dit jaar op het Dicky Woodstock Festival in Steenwijkerwold spelen. We hebben veel zin om op dit geweldige festival te spelen. Dit is hét festival van Overijssel. Echt vet!!!!
Zaterdag 6 augustus. Hesselingendijk 2, Steenwijkerwold.
Showtime Bon Scotch: 22:45 uur

Info over het festival:
Dicky Woodstock is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat tot 2004 plaatsvond in het Overijsselse gehucht Baars en daarna in het nabijgelegen Steenwijkerwold.
Het festival trekt jaarlijks vijftien- tot twintigduizend bezoekers. Het wordt elk jaar georganiseerd in het eerste weekend van augustus. De eerste editie duurde een dag, in de jaren daarna werd ook de vrijdag erbij getrokken en tegenwoordig begint het festival op donderdag en eindigt het in de nacht van zaterdag op zondag.
Er staan sinds 2013 standaard vier tenten (voorheen drie tenten) op het terrein met vier podia. Er zijn kermisattracties en bezoekers kunnen overnachten op een camping. Op het festival zijn al vele bekende artiesten en bands de revue gepasseerd, zoals Anouk, Airbourne, Normaal, Saxon en Uriah Heep.

Dit jaar is de grote knaller niemand minder dan Status Quo, en natuurlijk Bon Scotch 😉

dickywoodstock

streetrock2016

Streetrock Bakel 9 juli

Geweldig dat we kunnen melden dat we in de line-up opgenomen zijn om het 20 jarig bestaan van Streetrock Bakel te vieren. Streetrock Bakel is al 20 jaar een gratis festival en zal dit jaar op 9 en 10 Juli worden gehouden aan de Dorpsstraat 25 in Bakel. Bon Scotch zal daar op zaterdag 9 Juli een ongelooflijke dikke show neer gaan zetten om dit heuglijk feest te onderstrepen!
Showtime Bon Scotch: 19:30 uur